....... denk ik dan, hoewel ik weet dat terugkijken niet lukt wegens geen tijd.. zoals nu weer in een blog.
Om het jou door te spelen in je opleiding?Of omdat ik er nu nog geen plek voor weet ? Wegens te diep geraakt?
Leve het interculturele internet met virtuele sporen en verbanden. En laten we nu eens "tags" geven aan dit levenslange leren....vol verwondering voor nu en later.
Jo.

vrijdag 8 juni 2012

Weer on line

Een wolkendagboek...Wat is het wolkendagboek?

John Constable (1776 – 1837) was een Engelse kunstenaar. Hij was een van de eerste kunstenaars die in de openlucht ging tekenen en schilderen. Op verschillende soorten papier, karton en doek maakte hij schetsen van de wolken.

Tijdens de tentoonstelling (17 september 2011 – 29 januari 2012) hield het MSK een wolkendagboek bij. Hierin werd verslag gedaan van het weer van elke dag. Op een blog kwamen alle inzendingen terecht.Hieronder zie je nog enkele voorbeelden, vaak van mensen die 'niet kunnen tekenen', maar zich daar niets van aantrekken en het toch maar doen :-)

Wil en kan je niet tekenen, dan kan je wel met deze prenten op de blog aan de slag: verzamel ze, print ze klein uit en kijk even naar buiten en kies welke tekening momenteel best past bij
jouw buitenlucht...meer tekeningen zien? elke dag is anders: http://wolkendagboek.blogspot.be/

en... John Constable zelf? Wat maakte deze kunstenaar van zijn buitenlucht?en nu even op de buienradar kijken wanneer we weer kunnen buiten spelen.
http://www.buienradar.be/Geen opmerkingen: