....... denk ik dan, hoewel ik weet dat terugkijken niet lukt wegens geen tijd.. zoals nu weer in een blog.
Om het jou door te spelen in je opleiding?Of omdat ik er nu nog geen plek voor weet ? Wegens te diep geraakt?
Leve het interculturele internet met virtuele sporen en verbanden. En laten we nu eens "tags" geven aan dit levenslange leren....vol verwondering voor nu en later.
Jo.

maandag 9 april 2012

Tape voor kleuters

Zin voor een momentje theater? 
"Tape voor kleuters" is weer zo'n moment Dat je met plakband meer kan dan boekjes aan elkaar plakken, bewijst Tape voor kleuters met verve. Dit is dan ook letterlijk een van onze kleurrijkste producties van dit seizoen. Chaplin-figuurtjes zoeken hun weg door een doolhof van plakbandlinten, kopvoeters en vogelbekdieren duiken op, er wordt feest gevierd met plakslingers, plakoorbellen en plaksnoep. Het is een feest voor de verbeelding.

Danseres Karolien Verlinden, acteur Jef Van gestel en sound designer Wannes Deneer vormen samen het collectief Tuning People. 
Ze maken geluidstheater: geluiden en muziek zijn meestal het uitgangspunt voor hun creaties. Voor Tape voor kleuters gingen ze samen met fABULEUS aan de slag met afval van een plakbandfabriek. Dat levert een montage van absurde beelden, grappige dansjes en hilarische vondsten op, begeleid door mooie, onnozele of rare geluiden.Kijk even wanneer deze voorstelling bij jou in de buurt wordt geprogrammeerd of neem een kijkje bij fabuleus


Geen opmerkingen: